Voor Initiatieven
met Genoeg lef

Ik ben niet alleen jouw adviseur. Ik ben ook ervaringsdeskundige.

In 2013 had ik een idee voor een vrijkomende schoollocatie in mijn woonplaats Houten. Als inwoner wilde ik een ander soort project dan een projectontwikkelaar zou maken. Als professional wist ik hoe dat zou kunnen. Om een lang verhaal kort te maken: met twee andere inwoners (tevens professional) én veel “Houtense” samenwerking hebben wij in onze vrije tijd jaren later het plan Haag en Hof. gerealiseerd. In veel opzichten een bijzonder plan met bijzondere verhalen. Bovenal een plan van en voor de wijk.

Vrijkomende schoollocaties zijn plekken met betekenis. Waarin wonen veel meer is dan stenen stapelen en weestand in de buurt overwinnen. Het zijn plekken waar je met elkaar een plek een nieuwe betekenis kan geven.

 Ik kan jouw idee als inwoner(s) realiteit laten worden. Van de eerste financiële quickscan tot en met de deal met de gemeente, ontwikkelaar en/of een bouwer. Ik weet heel goed wat je meemaakt want ik heb het zelf meegemaakt. En wil het vaker mee maken. Misschien niet meer helemaal in mijn vrije tijd maar ook zeker niet 100% commercieel. Voor bijzondere initiatieven stel ik daarom ieder jaar 100 uur gratis advies ter beschikking en hanteer ik een lager uurtarief dan zakelijke klanten.

© Copyright Gerben Kamphorst - Genoeg Ruimte